Hairtalk Nyheter
×
FINN SALONG
FOR FRISØRER
OM HAIRTALK
SORTIMENT

Instagramskolen

Publicerad i How to do

av Wictor Sundstedt

#howto , #instagram , #fashion , #stepbystep , #how , #tourtorial , #föreefter , #edit , #redigera , #filter | 0 KOMMENTARER

 

Slik tar du de beste instabildene

Instagram er kanskje den beste metoden for deg som privatperson og privatperson til å dele av ditt liv og ditt arbeid. Med miljontals personer på plattformen kan Instagram även vara ett bra sätt att hitta nya kunder till din salong. Hur bemästrar man Instagram, kan man då fråga sig? Det har vi inget svar på men ett sätt att få fler uppmärksammade på sin Instagram är att posta fantastiska bilder. Här ska vi visa er hur vi fotograferar och redigerar bilder innan vi postar dem på vårt flöde.

 

Ta bildet

Det viktigste å tenke på før man tar bilde, er at man har så få lyskilder som mulig. I vårt eksempel kommer lyset fra den største lyskilden som finnes - solen. Har du tilgang til et vindu i din salong - så bruk det! Ut av bildet som vi har her, så er det litt mørkere enn hvordan vi ønsker det. Det er alltid en fordel med mørkere utgangspungt iforhiold til redigering, da det betyr at bildet inneholder mer informasjon.

Etter at bildet er tatt går vi inn i redigeringsmodus. Det er viktig at du har tenkt gjennom hvilken følelse du ønsker at bildet skal uttrykke. I dette eksemplet ønsker vi å få frem en litt varm følelse og for å få til dette brukte vi flere reguleringsmetoder. Her kan du se de 5 viktigste og mest effektfulle for å få bildet til å føles varmere.

Lysstyrke

For å få frem detaljene i de mørke partiene øker vi lysstyrken litt, men ikke slik at de lyse partiene brister. Bruk øyet til å måle og flytt trinnvis for preview

Varme

Denne innstillingen er hovedsaklig hvitbalansen som man justerer etter at bildet er tatt. Siden vi ønsker bildet varmere drar vi mot høyre. Om utgangspunktet er et for varmt bilde og det ønskes klarere, så drar man mot venstre.

Highlights

Vi synes highlights er den perfekte innstillingen for å øke eller dempe fokus på de lyse partiene i bildet. I dette eksempelet kan du se hvordan vi har økt fokus for å få frem glansen i det blonde håret.

Sharpen

Dette er en av våre favorittinnstillinger. Som du sikkert ser, har vi brukt denne for å få frem teksturen i håret slik at det "popper" litt ut av skjermen.

Crema filter

Som en ”final touch” valgte vi å legge på et av instagrams sine egne filter som heter "crema". Vi toner det litt ned, slik at det ikke overstyrer redigeringen vi allerede har gjort, men at de samspiller mer. GHusk å ikke benytt deg for mye av de filtrene som finnes, det gjør at bildene lett kan se overredigerte ut.

 

Slik, vanskeligere er det ikke å få til et litt mer profesjonelt resultat. Husk at dette bare er et eksempel og ikke fungerer som innstilling på alle bilder, men disse tipsene kan hjelpe deg til å ta dine bilder til nye høyder.

Hvordan mestrer man Instagram ? Et spørsmål som har mange svar uten at det ene er mer riktig enn det andre. Men - det begynner alltid med et bilde!

LagreLagre

LagreLagre

LEGG IGJEN KOMMENTAR

KOMMENTAR