Hairtalk Nyheter
×
FINN SALONG
FOR FRISØRER
OM HAIRTALK
SORTIMENT

Rosa dager med Hairtalk

Publicerad i Reportasje

av Dag Fredrik Ramberg | Foto Adam af Ekenstam

#före , #efter , #förvandling , #livsstil , #lifestyle , #hairtalk , #inspiration , #inspo , #hairwear , #föreefter , #Cancer , #Fuckcancer , #Hårersättning | 0 KOMMENTARER

Rosa dager med Hairtalk

Under to dager i oktober fikk et titalls kvinner oppleve livsforandrende forvandlinger med Hairtalk på vårt akademi i Stockholm. På Johannesgränd ble det samlet presse, stylister og ikke minst forventningsfulle modeller som alle hadde en sak til felles - De hadde mistet sitt hår i forbindelse med strålebehandling 
Gjennom hele lokalet, som var fylt av spenning, glede og forventining lå det en rosa løper og det ble servert rosa bakeverk. Temaet var tydelig og de rosa sløyfene syntes på alle deltakere og besøkende. nder en periode hadde Hairtalk gjennom sine sosiale medieretterlyst kvinner som hadde mistet sitt hår i forbindelse med kreft og cellegiftsbehandling.
Hairtalk hairwear er en hårdel som plasseres på issen for å kunne dekke over bare, eller tynnhårede partier. Den klippes så til med eget hår, eller hairtalk extensions som kan benyttes i kombinasjon med hårdelen. Hairwear er tynn og veier minimalt, noe som gjør at den verken klør eller blir varm å ha på seg.

Mari og hennes reise

En av alle kvinnene som kom i håp om å få sitt hår tilbake var Mari Moser fra Ludvika. Mari hadde mistet så godt som alt sitt hår etter å ha blitt behandlet for først brystkreft, så for en hjernesvulst. Det er vanskelig om ikke umulig å kunne sette seg inn i den kampen hun har vært igjennom. Som støtte gjennom denne reisen og også denne dagen ahdde Mari med sin mor. Ingen av dem hadde våget å håpe på at Mari skulle forlate lokalet med noe annet enn parykken hun kom inn med. Vel i stolen og i hendene til Hairtalks egne Emelie Johansson ble parykken tatt av og under kom Maris hår tilsyne. De få centimeterene som hadde vokst ut skulle faktisk holde til gi henne sitt hår, sin selvtillit og sin personlighet tilbake.

Mari og hennes mamma forlot lokalet etter mye latter, mye gråt og en følelse av uvirkelighet. Sjelden har vi sett at vårt arbeide har pavirket et menneske så mye.

Vel i stolen og i hendene til Hairtalks egne Emelie Johansson ble parykken tatt av og under kom Maris hår tilsyne. De få centimeterene som hadde vokst ut skulle faktisk holde til gi henne sitt hår, sin selvtillit og sin personlighet tilbake.
Ren glede
Mari og hennes mamma forlot lokalet etter mye latter, mye gråt og en følelse av uvirkelighet. Sjelden har vi sett at vårt arbeide har pavirket et menneske så mye.
Hairtalk Hairwear

Selv om denne dagen ble viet til å hjelpe kun kreftpasienter, kan Hairtalk hairwear benyttes til dem som lider av f.eks. alopecia og andre hårsykdommer.

 

LagreLagre

LEGG IGJEN KOMMENTAR

KOMMENTAR