STENG

Vil du kunne tilby Hairtalk?

Med Hairtalk i sortimentet hjelper du dine kunder å kunne gjennomføre fantastiske forvandlinger til frisyrer det er verdt å drømme. Kundens eget hår setter ingen begrensinger for Hairtalk – Det er lett å gjøre rett med extennsions av en slik kvalitet. Dessuten rekker du å gjøre en full forlengelse på under en time. Tidsrasjonelt for deg, og særdeles behagelig for kunden. For å garantere gode resultat har vi som krav at du gjennomfører et kostnadsfritt kurs med oss innen du blir autorisert for å kunne føre Hairtalk extensions. Våre autoriserte frisører består av Skandinavias fremste frisører og salonger. Dette gjør at du får være med å dele erfaringer innen de seneste trendene og teknikkene.
Det er så mange fordeler med Hairtalk. Det er ingen begrensinger med tanke på hva du kan gjøre, både i forhold til utgangspunkt og ønsket resultat for kunden. Det beste for meg, har vært at jeg har kunnet ta vare på mine faste kunder på en helt ny måte. Jeg har kunnet utbedre de tynne frontpartiene, skapt det lille ekstra volumet, gitt den etterlengtede endrede looken med mer hår – på under en time ! Hairtalk har skapt flere muligheter og økt kreativitet til det daglige virke, samt at det også gir meg en bedre bunnlinje på driften. Jeg kan varmt anbefale Hairtalk både til deg som salongeier, ansatt og kunde.

Silje Ljosland
Eier

Å være Hairtalk frisør

For våre autoriserte Hairtalk frisører har vi et svært bra serviceteam og gode linjer for kvalitetssikring. Med Hairtalk i salongen har du mulighet til å tilby dine kunder det beste – samtidig gode nøkler for bedre og høyere inntjening per investerte time. Som Hairtalk frisør får du tilgang til:
  • Markedets beste produkt innen extensions.
  • Opplæring og kurser rundt hvordan du jobber best med extensions.
  • Enkel bestilling gjennom frisørportalen og rask levering.
  • Markedsføring gjennom våre kanaler som når ut til fler enn 15.000 følgere.
  • Inspirasjon og events som gjør at du holder deg oppdatert.
  • Mengder av materiell og bilder som bistår deg iforhold til å nå dine kunder.

Søk om å bli Hairtalkfrisør

Vi tilbyr frisører en kostnadsfri opplæring. Nedenfor kan du fylle ut en søknad og vi kontakter deg. Vi har mandagskurs ved vårt studio i Oslo, disse er kostnadsfrie. Ved minimum 4 modeller og 4 frisører kan vi utføre kurs i din salong kostnadsfritt mht utreise av tekniker. Flere salonger kan også slå seg sammen og ha et kurs i samme lokale