STENG

Håret som andre drømmer om

Det spiller ingen ingen rolle om du gjør en full extension, eller gjør en utfylling med et par pakker Hairtalk – resultatet er at du kan skape fantastiske frisyrer. Uansett om ditt eget hår er kort eller langt, tynt eller tykt, så slipper du å kjenne begrensninger med Hairtalk. Takket være den patenterte skånsomme festemetoden passer dette også for deg som skulle lide av hårsykdommer som alopecia.

Fantastiskt hår for holdbar styling

Drømmer du om glamorøs hollywoodlook, bølget surfehår, stramme oppsettinger eller en glansfull slick look? Med Hairtalks hårkvalitet holder stylingen lenger, dessuten holder håret omsetting etter omsetting. I tillegg til full forlengelse kan Hairtalk benyttes for økt volum, endre fargespill og for å endre frisyrer. Mulighetene er uendelige med Hairtalk!

Hairtalk Extensions består kun av etisk handlet hår – noe som gjør at du kan bære håret med stolthet.
Hairtalk er så mye mer enn bare hårforlengelse – Det er en måte å bli « seg selv» igjen på. Du kan så mye mer enn bare forlenge håret, med enkle grep kan det gjøres fyldigere og lettere å style med bruk av kun en pakke. Du kan forandre deg så ofte du vil, uten at du skader ditt eget hår. Jeg vil faktisk påstå at det pleier ditt eget hår! For meg, som frisør, er det en drøm å realisere mine kunder sine drømmer !

Micaela Viljamaa
Frisør

Hår av beste kvalitet

For at dine extensions fra Hairtalk skal kunne beholde sin gode kvalitet så lenge som mulig, så er det ikke gjort noen overflatebehandling i form av peeling og avskrelling av skjellag. Derfor holder Hairtalk omsetting etter omsetting.

Markedets mest skånsomme form for forlengelse

Hairtalks patenterte tapefester er så skånsomme og fordeler vektpåkjenningen slik at ditt eget hår aldri vil skades av Hairtalk. Snarere tvert imot – Diitt eget hår får hvile og vokse ut i bedre stand, enn det ville ha gjort uten Hairtalk. Dette har vi bevist gang på gang. Den skånsomme påsettingen fungerer selv i de tynneste kvaliteter, så uavhengig av dine forutsetninger, så er du ikke begrenset med Hairtalk.

For at selve påsettingen av Hairtalk skal være optimal, så er vi nøye med å lære opp og trene alle våre autoriserte Hairtalk frisører. Dette er grunnen til at du kan få en full forlengelse på en time som holder lenge.
Jeg har brukt mye hairextensions i løpet av min artistkarriére, både med keratinfester, remser med lim og klips, men har tilgode å prøve extensions som fungerer bedre enn Hairtalk sine. Ikke bare er de usynlige i festene og behagelige, men de sitter godt, og håret holder seg sundt og fint lenge. De er "slanke" så de ikke bygger ut håret, og jeg slipper å ha unaturlig volum inntil hodebunnen. I tillegg tåler de veldig godt å styles med rettetang og krølltang. Sveisen holder seg fin lenge. Det er som om det skulle vært mitt eget hår.

Det tar vesentlig kortere tid hos frisøren å sette på Hairtalk enn det jeg tidligere har erfart med andre extensiontyper der jeg sitter i timesvis. Med Hairtalk tar det ca 30-40 min. Og en flott bonus er også at festene ikke sliter på håret mitt, sånn at håret mitt er like fint som det var, etter at jeg evt skulle slutte å bruke extensions. - Men det skjer ikke med det første, siden jeg virkelig har falt for Hairtalk extensions. Produktene er også veldig fine. De lukter godt, og ivaretar både extensions og ditt eget hår.

Nå er jeg virkelig hektet!

Maria Haukaas Mittet
Artist

Lettstelt og holdbart

Vi vil at du skal se fantastisk ut – også etter at du har forlatt salongen. Derfor er de produktene du trenger for vedlikehold inkludert i din fulle extension. Våre produkter er spesialtilpasset Hairtalk Extensions med tanke på rikelig fuktighet og kvalitetsikring at festene sitter optimalt.

Enkle pleietips for lang holdbarhet

Med våre enkle pleietips bevares håret i best mulig og vi kan garantere kvaliteten på Hairtalk extensions. Du får med en folder som inneholder tips og råd fra din autoriserte Hairtalk Frisør. Her er noen av dem:
  • Samle alltid håret i en flette, eller løs hestehale når du skal sove og legg deg aldri med vått hår.
  • Hold alltid ved roten av håret når du børster ut lengdene.
  • Børst nøye gjennom håret med Hairtalkbørsten innen du vasker det.
  • Føn håret helt tørt innen du bruker varmeverktøy.
  • Unngå salt, klorvann og hårspray som lett tørker ut extensions.